Presentació

Us presentem una nova edició del Congrés Català de Salut Mental, previst per octubre-novembre de 2021. En aquesta ocasió hem pensat centrar-nos en l’entorn digital i la salut mental. És una temàtica que ens ha interessat des de fa temps i que ha estat sent àmpliament debatuda  en vàries jornades de la FCCSM especialment pel que fa al seu impacte en la infància i l’adolescència. Actualment, i a partir de la crisi sanitària de la COVID-19, el tema ha adquirit encara una major vigència a tots els nivells.

Més enllà de ser una qüestió de la màxima actualitat, existeix un consens respecte la seva gran rellevància social i específicament per la salut mental col·lectiva, i caldrà tractar tant els seus riscos evidents com les seves potencialitats en la societat i en l’atenció a la salut mental en particular.

En aquesta 7a edició del Congrés, el memorial no anirà dedicat a una persona concreta sinó a un fenomen que ens ha afectat a tots tant a nivell sanitari i social: “Covid-19, un dol col·lectiu”.

Sens dubte, els efectes de la pandèmia en la salut mental de la població general i dels professionals sanitaris estan tenint una important repercussió, i des d’aquest Congrés  també ens en volem fer ressò.

El Congrés vol ser un encontre deliberatiu i d’elaboració de recomanacions i propostes a partir del qual plantejar-se nous reptes i línies de treball en el propers anys (2022-2025).

A més dels espais de debat de caràcter presencial, en aquesta ocasió es vol impulsar la presència del Congrés a debats en forma telemàtica, a les xarxes socials, ampliant així les possibilitats de participació a nous públics.

Us hi esperem!

Lloc de celebració i format

Sala d’Actes del Col·legi de Metges de Barcelona. Pg. de la Bonanova, 47. Barcelona TELEMÀTIC: ponents i participants al congrés a través de la plataforma Zoom

HÍBRID: ponents i alguns participants a la sala d’Actes del CoMB i la resta de participants a través de Zoom (1)

(1) En funció de les recomanacions sanitàries del moment, a partir del 25 de octubre, s’oferirà la possibilitat d’assistir de forma presencial per cada un dels dies (3, 4 o 5 de novembre), a una part dels inscrits. En base a les confirmacions, la resta ho seguiran via Zoom.

Font: https://www.fccsm.net/7e-congres-catala-de-salut-mental/

 

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger