.

L’Associació Aïma-sm i  l’Association Sain Camille de Lellís, dues entitats que batallen per dignificar la terrible realitat que pateixen les persones amb malaltia mental a Àfrica, estrenen a Catalunya un documental sobre la tasca de la St. Camille, simple i extraordinària a la vegada, que consistex bàsicament a alliberar, acollir, recuperar i reinserir dignament a aquestes persones. Una eina imprescindible per fer conèixer aquesta realitat, que de tant amagada, costa de creure.

 

El documental es diu “ELS OBLIDATS DELS OBLIDATS. La història de milers de malalts mentals i un boig” (trailer a http://vimeo.com/27452049 i més informació a http://www.facebook.com/#!/pages/Los-Olvidados-de-los-Olvidados/146660748748906 i també a www.aiguafilms.com ).

 

Aquest documental s’estrenarà als cinemes el proper dia 4 de novembre, concretament als cinemes Alexandra de Barcelona, Cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú, Multicines Zamora de Zamora, Porto Pi de Palma de Mallorca, Circuit Urgellenc de Mollerussa i de Tàrrega, Cinema Dúplex de El Ferrol i altres poblacions que encara estàn per confirmar.

 

A més, s’està organitzant un acte per tal de fer el màxim de ressò d’aquesta estrena a la Rambla Catalunya, a Barcelona, davant dels cinemes Alexanda, i començarà el dia 2 (dimarts) de novembe fins al dia 4 (divendres, dia de l’estrena).

 

 

Fuente: FECAFAMM (20-10-11)

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger