Una representació de les organitzacions impulsores va lliurar a la consellera d’educació, Irene Rigau, un manifest en el qual assegurem que «malgrat els avenços innegables dels darrers anys per avançar cap un model d’escola inclusiva i amb l’aval de les línies de recerca més sòlides, existeixen indicadors que fan perillar el camí ja recorregut».

El passat 4 de juliol una desena d’entitats del sector d’atenció a les persones amb discapacitat, entre les quals hi ha FECAFAMM, vam lliurar un manifest a la consellera Irene Rigau en defensa de l’escola inclusiva, un model que perilla arran de les retallades que està patint tot el sector.

Les entitats catalanes d’atenció a les persones amb discapacitat s’hem unit per fer campanya a favor de l’escola inclusiva i garantir que el sector no es vegi privat dels recursos necessaris per poder continuar oferint una educació de qualitat. El passat 4 de juliol, una representació de les organitzacions impulsores va lliurar a la consellera d’educació, Irene Rigau, un manifest en el qual assegurem que «malgrat els avenços innegables dels darrers anys per avançar cap un model d’escola inclusiva i amb l’aval de les línies de recerca més sòlides, existeixen indicadors que fan perillar el camí ja recorregut».

Les entitats promotores del manifest esperem així que la Generalitat segueixi apostant per un model d’escola inclusiva i pel manteniment dels recursos i serveis que, fins ara, s’estaven aplicant per a garantir una educació de qualitat als alumnes amb necessitats educatives especials.

 

 

 

 

El document, que sintetitza les demandes en quatre punts, demana a Rigau que presenti públicament una definició clara de les línies estratègiques del model educatiu que pretén desenvolupar la conselleria i que es doni suport als Centres d’Educació Especial (CEE) com a puntals de l’escolarització dels alumnes amb necessitats educatives especials.

Entre les entitats signants del manifest hi ha, a més de FECAFAMM, el Comitè Català de representants de persones amb discapacitat (COCARMI), Confederació ECOM Catalunya, la Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya (Down Catalunya), la Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya (FAPAC), Grup DINCAT (Discapacitat Intel·lectual Catalunya) i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Descarrega’t i llegeix el manifest. www.fecafamm.org

Com col·laborar amb la campanya:

Recollida de signatures digitals per lliurar a la consellera

Facebook: difonent el web de signatures al vostre mur.

Twitter: fer servir l’etiqueta (hashtag)#RigauInclusiva i l’enllaç a les signatures afegint després el text que vulguem.

 

Font: http://www.fecafamm.org

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger