Els representants de les associacions assistents a l’assemblea anual també van ratificar la incorporació de tres entitats noves a la Federació: Associació Positiva, Associació El Far per a la Salut Mental i ARAPDIS.
El dissabte 20 de març es va celebrar l’Assemblea General anual de la FECAFAMM a la Casa del Mar de Barcelona, amb l’assistència de representants de la majoria de les associacions federades i de tot l’equip tècnic de la Federació.

D’entre els diferents punts de l’ordre del dia hi havia la memòria econòmica del 2008, que va presentar una liquidació pressupostària en situació d’equilibri financer i la situació sanejada dels comptes anuals.

L’assemblea també va aprovar el Pla de Gestió i el Pressupost 2010 que, de manera continuista, pretén seguir treballant en les línies encetades en anys anteriors, sempre directament relacionades amb els
nostres objectius estatutaris. Aquest any, no obstant, destaquen unes línies estratègiques amb més força, les quals es volen potenciar especialment:
1. El suport a les entitats federades, tant en l’acompanyament personalitzat com en l’oferta formativa des de la pròpia Federació.
2. Potenciar i consolidar mecanismes de coordinació territorial en el teixit associatiu que permetin consolidar línies de treball i esdevenir referents en el
territori.
3. Avançar en la definició de programes i models d’intervenció des del moviment associatiu promovent línies de finançament més ajustades a les necessitats.
4. Potenciar la tasca de seguiment, anàlisi i assessorament en relació a les polítiques públiques vinculades a la salut mental, participant activament en
els diferents espais de treball i interlocució.
5. Iniciar una campanya de lluita contra l’estigma en la malaltia mental a llarg termini.

A continuació es va ratificar la incorporació a la FECAFAMM de tres noves associacions catalanes: Associació Positiva de Palafolls, Associació El Far per a la Salut Mental de La Garriga i ARAPDIS-Associació per a la Rehabilitació i Adaptació de les Persones Disminuïdes en la seva capacitat d’Integració Sociolaboral (aquesta última com a soci col·laborador).

Per acabar, la directora del departament de Comunicació de la Federació, Elisenda Ferrer, va anunciar les dates de les jornades per a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2010, i va avançar algunes de les gestions que ja estan treballant-se des d’aquest departament.

(Notícia publicada el 23/03/2010) FECAFAMM

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger