L’Associació de Familiars de  Malalts Mentals Terres de L’Ebre va participar el passat dia 10 d’octubre a l’acte que va tenir lloc Amposta del Dia Mundial de la Salut Mental.
La Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre va organitzar per primera vegada a les Terres de l’Ebre la primera setmana lúdic-informativa de la Salut Mental amb el nom “Trecant mites”. Es tractava d’un conjunt d’activitats diverses que tenien per objectiu:

 
• Superar els mites i els estigmes que envolten la salut mental.
• Sensibilitzar a la població sobre la salut mental.
• Prevenir a la població, especialment a la més Jove sobre la influència d’alguns estils de vida  ( com el consum de drogas ) en la salut mental.

Per poder aconseguir aquests objectius, va planificar un programa on es desenvolupaven diverses activitats, com des d’una exposició de cartells realitzats per persones afectades per trastorns mentals, fins xerrades, jornades sobre salut mental, un concert, una representació teatral i una paella popular, entre altres.  
Els membres de la nostra Associació es van concentrar al Centre de Salut Mental, Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, on a les 11:00h matí començava una trobada de gegants, cap-grossos, dolçaines i gralles. Tot seguit, es va realitzar una cercavila fins al Recinte Firal. Allí es va planificar per dinar una arrossada popular.
Al mateix recinte firal i després de dinar, es va entregar els premis del concurs de cartells realitzats el mes d’agost a FPMTE.
Finalment,  per concluir els actes de la setmana, es va representar l’obra de Teatre “ Si avui és diumenge demà dijuos”, a l’Auditori Unió Filharmònica d’Amposta.

 

   

    

   

   

   

   

 

 

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger