Fundació Plataforma Educativa. Nous projectes.

Deltebre és un projecte integral d’atenció especialitzada que té per finalitat donar resposta a les necessitats personals, laborals i residencials de les persones amb discapacitat de les Terres de l’Ebre.

El 20 de gener de 2010 FUNDACIÓ ASTRES inicia la construcció de la 1a FASE del SERVEI  INTEGRAL D’ATENCIÓ A LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL DELTEBRE (Terres de l’Ebre).  A maig 2011 queda finalitzada la construcció i progressivament s’inicien les activitats de: Centre Especial de Treball, Centre ocupacional, Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar, Serveis a les Famílies, Activitats de Temps Lliure,  i Programes d’Inserció Laboral.

Aquest projectes es desenvolupa conjuntament amb l’Associació Acció Social Integral.

Actualment s’ està construint la segona fase de construcció,  que possibilitarà la creació d’un  SERVEI DE LLAR RESIDÈNCIA temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitat de suport intermitent o limitat, i un SERVEI RESIDENCIAL TEMPORAL O PERMANENT per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitat de suport extens (TRANSTORNS DE CONDUCTA).

 

     

 

Font: http://www.plataformaeducativa.org

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger