“BANDA AMPLA” DE TV3 PARLA SOBRE SALUT MENTAL

Data: 17/11/2011

“BANDA AMPLA” DE TV3 PARLA SOBRE SALUT MENTAL

 

El proper dijous 17 de novembre, el programa “Banda ampla” de TV3 dedicarà els seu debat a la salut mental. Un espai on participen i tenen veu totes aquelles persones que tinguin una relació professional, vital o simplement d’espectador interessat o encuriosit pel tema que es tracti. No és un programa “vertical” en què els espectadors es limiten a escoltar determinades opinions i anàlisis, sinó un espai amb una estructura més global, un fòrum ciutadà.

El programa que s’emetrà va ser grabat fa unes setmanes i va comptar amb la participació de Xavier Trabado, president de la FECAFAMM; Josep Aguilar, membre d’AFEM Nou Barris; Mercè Martín, presidenta d’ACFAMES i vicepresidenta de FECAFAMM; Mireia Carreño, coordinadora de recursos humans de l’empresa Decotec Printing; Dani Farré, membre de la Plataforma d’Usuaris Pudem Osona; Edgar Vinyals, president de Saraü i vinculat a ADEMM i FECAFAMM; Enric Arqués, director de l’Associació Joia i president de Fòrum Salut Mental; Fidel Masreal, periodista i autor del llibre “Conviure amb la depresió”; Cristian Segura, periodista i autor de “El cau del conill”; i l’Albert Riera, cap de comunicació de La Fageda, entre d’altres. Molts dels ponents estan vinculats a la Federació o van estar proposats per la FECAFAMM.

Es tractarà el tema de la salut mental des de diverses vessants, com ara laboral, sociocomunitari, el tractament farmacològic i l’estigma. 

El programa es podrà veure a TV3 el divendres a la nit a les 23 hores i al blog del programa a partir del dia següent

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger